Yritys


Arctic Watersport Oy have a great deal of
experience making composite, rotomoulded
polyethylen and vacuum formed products.
Production takes place in our own factory and
nearby situated partner companies.

Kayaks and canoes are very demanding to make:
Watertight bulkheads, proper skegs, rudders
and all the fittings are not so obvious to make.
Besides the production as we also have been importing and selling other

well known brands worldwide we know quite well how to
avoid the problems and what improvements
should be done to exceed the needs and
demands of today’s customer.

Measures and materials may change
due to our product development.
All rights reserved.

Besides own products our company does sub contract rotomolding.

Our company does not have direct sales to private customers. But please contact us and we can look closest dealer from you for the full service.

Nature is precious for us and since beginning it has been obious that we need to recycle all the waste material that comes from process of building our products. This is why our company has in house recycling line to granule and puleverize the polyethylene materials and reuse it to some other parts like composters, water tanks…

Please feel free to contact us:

Arctic Watersport Oy

info@arcticwatersport.fi

+358 50 3813190

Yrittäjänkulma 4

01800 Klaukkala

Finland

Arctic Watersport Oy:llä on pitkäaikainen kokemus komposiittituotteiden ja rotaatiomuovattujen tuotteiden valmistuksesta.

Tuotanto tapahtuu omissa tiloissamme. Kajakit ja kanootit ovat erittäin vaativia valmistaa: Vesitiiviit laipiot, kunnolliset evät, peräsimet ja kaikki varusteet eivät ole niin ilmeisiä tehdä ja asentaa.

Tuotekehityksen myötä rakenteet ja materiaalit saattavat muuttua ajan kanssa ja siksi pidätämme oikeiden innovatiivisiin tuotemuutoksiin ilman erillistä ilmoittamista.

Omien tuotteiden lisäksi yrityksemme tekee alihankintana rotaatiovalua.

Yrityksellämme ei ole suoramyyntiä yksityisasiakkaille. Mutta ota meihin yhteyttä, niin voimme paikallistaa sinulle lähimmän jälleenmyyjän joka tarjoaa hyvän palvelun.

Luonto on meille arvokas asia ja alusta asti on ollut selvää, että meidän täytyy pyrkiä mahdollisemman pieneen hiilijalanjälkeen. Kestomuovista ja hyvillä komponenteilla laadukkaasti valmistetut tuotteet kestävät yksityiskäytössä monesti jopa usealle sokupolvelle. Ja jos tuote tulee joskus tiensä päähän niin se on kierrätettävissä. Ilmeistä on myös kierrättää tuotteidemme valmistusprosessista syntyvä jätemateriaali. Tästä syystä yrityksellämme on mm. oma kierrätyslinja polyeteenimateriaalien jauhamiseen ja pulverisoimiseen uudelleenkäyttöä varten. Kierrätetty materiaali soveltuu mainiosti muihin tuotteisiin kuten kompostoreihin, vesisäiliöihin, ponttooneihin ym. jossa lopputuotteen vaatimustaso ei ole niin korkea kuin kajakeissa ja kanooteissa.

Arctic Watersport