Prospect 165

Uusi suomalainen Prospector tyylinen polyeteeni-sandwich inkkari!

Monilla alan yrityksillä on markkinoilla oma versionsa perinteisestä Prospectorista, joten me päätimme myös tehdä mallistoomme tästä edistyneemmän, toimivan joki- ja allround mallin aitoon Prospector henkeen.

Prospectilla meloessasi sinulla on kanootti, jolla pärjää hyvin joki- ja rannikkovesissä sekä satunnaisilla merimatkoilla.

Prospect sopii erinomaisesti kapasiteettinsa vuoksi pitkille melontareissuille tai lyhyemmellekin päiväretkille, myös soolona.

Pituus: 494cm
Leveys: 90cm
Paino: n. 37kg
Kantavuus: n. 400kg
Materiaali: 3-kerros polyeteeni, sandwich rakenne.

Rocker: Moderate

Shallow Arch Bottom

UpperCanada 16

Monipuolinen inkkari joki-, järvi- ja merenrantaretkeilyyn.

UC on 16 jalan kanootiksi yllättävän nopea ja hyvin hallittava malli, jonka tukevuus ei kärsi kovemmassakaan aallokossa.

Vaikka Upper Canada 16 on alunperin suunniteltu tandemkanootiksi, niin se on saanut myös kovasti kehuja soolokanotisteilta hyvän hallittavuuden, nopeuden sekä vähäisemmän tuulipinta-alan vuoksi.

Valmistettu parhaista mahdollisista 3-kerros polyeteeni materiaaleista  (moniin kilpaileviin malleihin verrattuna kevyempi, mutta silti jäykempi rakenne), joka tekee rungosta kestävän ja huolettoman sekä myös itsestään kelluvan.  Saatavana 2- tai 3 penkkiset versiot.

Pituus: 485cm (15.9ft)

Leveys: 88cm (34.6″)

Paino: 36kg

Materiaali: Polyeteeni-sandwich

Kolibri Solo

Huippusuosittu Kolibri!

Täysin Suomessa valmistettu Avainlipputuote. Kevyt, ketterä, monipuolinen ja mittaisekseen nopea soolokanootti Suomen vesistöihin ja ulkomaillekin.

Pituus: 412cm

Leveys: 76cm

Varastovärit vaihtelevat, kysy saatavilla olevat värivaihtoehdot. Customväritykset tilauksesta. 

Saatavilla kahta eri rakennetta:

Lasi/Diolen/Basaltti hybridi, paino. n. 20-21kg (väristä ja reunalistasta riippuen

Hiilikuitu/Innegra Carbon Tech n. 16kg

Kanootin painot on ilmoitettu 1-värisillä versiolla, 2 tai useampiväriset versiot hieman raskaampia. Painot ovat suuntaa-antavia ja niissä on pientä vaihtelua.

Erikoistilauksesta saatavilla myös erikoisvahvistettuja ja varusteltuja versioita

Kolibri XL (Solo – Tandem)

Kolibri XL S/T

Odotettu Kolibri Solon kookkaampi sisarmalli, Kolibri XL. Huippusuositun Kolibrin kantavampi malli on varustettu kahdella punosistuimella, joista etupenkki on säädettävä. Kanootti on suunniteltu melottavaksi sekä soolona että tandemina.


Siro ja linjakas Kolibri XL on erittäin herkkäliikkeinen ja monipuolinen, varsin vakaa ja nopea retkikanootti. Se sopii hyvin kevyeen perhemelontaan, päivä- tai viikonloppuretkille, sekä soolona pidemmillekin kanoottivaelluksille. Se sopii niin järvelle, joelle kuin merenrannikollekin.


Hyvä melontatuntuma suositusta Kolibrin Soolosta heijastuu myös XL:ssä tukevuutena, kevytkulkuisuutena ja aallokkokelpoisuutena. Uniikkina ominaisuutena muihin tandemkanootteihin verrattuna Kolibri XL:n ominaisuuksiin sisältyy mm. säätöistuin, joka mahdollistaa erinomaisesti kanootin nopean painopisteen jakamisen, jos esim. melojien kokoero on suuri, esimerkkinä vaikka aikuinen + lapsi. Säätöistuin toimii erinomaisesti myös soolokäytössä, jolloin kanoottia voi meloa symmetrisen muotonsa vuoksi “väärinpäin”, eli keula peränä. Tällöin painopisteen säätö tällä kapealla kanootilla onnistuu helposti kuormauksesta riippumatta.


Welhonpesän yli 40 vuoden ammattitaito komposiittikanoottien valmistuksessa takaa luotettavan ja varman lopputuloksen.

Suomessa valmistetun Kolibri XL:n “perus” expedition-rakenne on todella kestävää hybridi-komposiittia (Lasi / Diolen / Basaltti / Innegra / Kevlar), joka on vahvistettu strategisista paikoista.


Varastovärit vaihtelevat, kysy saatavilla olevat värivaihtoehdot. Customväritykset tilauksesta.
Vakiona Welhon kotimainen vinyylitrimmi, muotoillut punosistuimet (säädettävä etuistuin), puiset dropsit, kantolänki, kantokahvat, ja standard-kokoiset pienet kelluketankit.

Puureuna / trimmi saatavissa tilauksesta (+690e)


Saatavilla myös kevyempi Hiilikuitu / Innegra -versio (+750e) , jossa kestävyys on samaa luokkaa standard-version kanssa, mutta painosta on pystytty pudottamaan hieman (2-3 kg).

Rajumpaan joki- / koskikäyttöön suosittelemme erikoisvahvistettua versiota, kevlarkeulavahvikkeita ja lisäilmapusseja. Yksityiskohdista on paras sopia erikseen, ja kanootti tehdään tässä tapauksessa räätälöidysti asiakkaan tarpeeseen.

Pituus: 470cm

Leveys: 83cm

Paino: n. 26 kg

Optimi max. kantavuus: n. 320 kg

Kolibri on Kotimainen Avainlipputuote!

Arctic 16

Suomessa valmistettu polyeteeni-inkkari.  Kovassa vuokrauskäytössä yksikuorisesta umpiaineisesta polyeteenimuovista tehty runko on osoittautunut sandwich-materiaaleja huomattavasti kestävämmäksi.

Pituus: 485cm (15,9ft)

Leveys: 90cm (35.4″)

Paino: 37kg (82lbs)

Materiaali: 1-kerros HD Polyeteeni 

Winkkari 175

Suomessa valmistettu pidempi ja kantavampi yksikerrospolyeteeninen inkkari. Vakiona kaksi punosistuinta ja vinyylilaidat.

Saatavana myös kolmen ja neljän istuttavina punosistuimilla. Kantavuus riittää siis esim. kahdelle aikuiselle, parille lapselle ja retkeilyvarusteille.

Lisävarusteena saatavana koukullinen punosistuin.

Kestävä ja edullinen suomalainen tuote vuokraamo ja vaelluskäyttöön.

  • Pituus 525cm
  • Leveys 90cm
  • Paino n. 40kg
  • Materiaali. 1-kerros HD polyeteeni

Arctic Watersport